Yritys

Suomi on yksi maailman kalleimmista valtioista, kun mitataan valmistuskustannuksia. Juuri siksi se on maailman paras paikka suunnitella ja valmistaa automaatiojärjestelmiä. Co-Automation on osa tätä tarinaa. Se on perustettu tekemään äärimmäisen kilpailukykyisiä automaatiojärjestelmiä, jotka tekevät valmistuksesta kannattavaa ja luotettavaa. Konkreettisena esimerkkinä tästä on yhden tehtaan tuotteen valmistus- ja pakkauslinjan automatisointi. Automatisoitu linja on kasvattanut tuottavuutta 57 %:ia. Tämä on nostanut tehtaan tuotannon yhdeksi maailman kannattavimmista kilpailijoiden joukossa.

Robotiikka ja automaatio laskevat valmistuskustannuksia merkittävästi. Tuotantolaitosten paikkaa ei tarvitse enää valita työvoimakustannusten mukaan, vaan tehdas voi sijaita missä vaan. Robotiikka ja automaatio lisäävät myös tuotannon ja toimitusten varmuutta. Lopputuotteista ja komponenteista tulee tasalaatuisia: täsmälleen suunnitellun mukaisia ja toimivia.
Me näemme automaation parhaat puolet: sillä voidaan säilyttää työpaikkoja, lisätä tuottavuutta, vähentää raskaita ja yksitoikkoisia työvaiheita. Automaatiolla tehdään väsymättä tasaista laatua ja tuotetaan ennakoidusti halutut määrät tuotteita. Automaatio tekee myös talouden hallinnasta helpompaa; sen avulla kyetään hallitsemaan paremmin kulurakennetta, kun henkilökuntaan liittyvät odottamattomat tekijät vähenevät.

Co-Automationin etuliite viittaa yhteistyöhön. Ideat, jotka keksitään yhteistyössä asiakkaan kanssa, toimivat parhaiten. Näissä ratkaisuissa yhdistyvät asiakkaan näkemys sujuvasta tuotannosta ja Co-Automationin osaaminen käytännön sovelluksista ja uudesta teknologiasta. Meille on tärkeintä löytää asiakkaan ajattelusta punainen lanka ja keksiä ratkaisu, joka on asiakasyrityksen tietotaidon ulkopuolella. Näin syntyy parhaimmillaan jopa usean vuoden etumatka tuotantoratkaisuissa kilpailijoihin nähden.
Kun suunnittelemme ja valmistamme automaatiojärjestelmän, sitä ei ole ollut aiemmin ollut olemassa. Kuitenkin osa laitteista, ohjelmista tai robotiikasta on huippuunsa viritettyjä ja käytännössä testattuja ja toimivia kokonaisuuden osia. Yhdistämällä näitä ja uusia ideoita, tehdään merkittävästi tuottavuutta parantavia automaatiojärjestelmiä. Ota yhteyttä, kun etsit kestävää ja äärimmäistä kilpailukykyä tuotantojärjestelmiin.

Automation like you've never seen before – Co-Automation