Meille töihin

Co-Automation on alansa edelläkävijä automaation ja robotiikan hyödyntämisessä valmistavan teollisuuden automaatioratkaisuissa. Työllistämme joka vuosi uusia ammattilaisia ja etsimme joukkoomme osaajia, jotka ovat motivoituneita kasvamaan oman alansa huipputekijöiksi.


Voit lähettää meille avoimen työhakemuksen. Työllistämme tällä hetkellä ammattilaisia Vaasassa ja Oulussa, mutta työskentely toiselta paikkakunnalta käsin on myös mahdollista työtehtävästä riippuen.


Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen: tyopaikat@co-automation.fi

 

Projektipäällikkö

Projektipäällikkönä vastaat projektin toteutuksesta ja sen etenemisestä aikataulun mukaan. Myyntivaiheessa osallistut teknisten asioiden selvittelyyn ja määrittämiseen. Tehtävässä toimit projektiorganisaation esimiehenä. Tehtävässä edellytetään useamman vuoden kokemusta tuotantoautomaation projekteista.

Automaatiosuunnittelija

Haemme useampaa kokenutta automaatiosuunnittelijaa. Edellytämme kokemusta tuotantoautomaation sektorillta vähintään 3 vuoden ajalta. Tehtäväsi ovat PLC ohjelmoinnissa, HMI suunnittelussa ja käyttöönotossa eri järjestelmien osalta, Robotti ohjelmoinnin ja tietokantojen tuntemus katsotaan eduksi.
Tehtävä edellyttää joustavaa työasennetta.

Mekaniikkasuunnittelija

Haetaan mekaniikkasuunnittelijaa projektiluontoisiin työtehtäviin. Toimenkuvana erilaisten tuotantoautomaatiolaitteistojen suunnittelua sekä suunnitelmien teknistä dokumentointia.Tehtävässä edellytetään kokemusta tuotantoautomaatiolaitteiden suunnittelusta, kokemusta robotiikan hyödyntämisestä, hyvää valmistustekniikan tuntemus, ts. osaat ottaa valmistettavuuden huomioon suunnittelussa ja Solidworks osaamista. Mekaniikkasuunnittelijana osallistut myös hankintoihin sekä kokoonpano- ja asennustöiden ohjaukseen

Huoltoinsinööri

Huoltoinsinöörinä toimit huoltoyksikkömme tehtävissä ja suoritat huollon tehtäviä joustavasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Sinulla on kokemusta valmistavan teollisuuden laitekannasta ja olet toiminut useamman vuoden vastaavissa tehtävissä. Hallitset mekaniikan ja yleisimmät sähkö ja ohjausjärjestelmät sekä pystyt ratkaisemaan ongelmat itsenäisesti.