Ajankohtaista

20.12.2018

Vuosi 2018 toi tullessaan uusia kumppanuuksia ja innovatiivista tuotekehitystä

Vaikka Co-Automationin vuosi on ollut kiireinen, tuotekehityksestä tehdään jatkuvasti. Kehitettävänä on ollut erityisesti Co-MAC 1200 -robottisolu, sillä modulaarinen siirreltävä robottisolu on herättänyt paljon kiinnostusta. Aiemmin robottia on käytetty lähinnä ruuvaamiseen, mutta tämän vuoden aikana solua on toimitettu muihinkin sovelluksiin. Co-MAC -tuoteperhettä on laajennettu uusilla versioilla, joissa solun sisälle saa eri kokoluokan robotteja tai useammankin robottikäsivarren.

Myös virtuaalinen käyttöönotto on kehittynyt, ja käytössämme viimeisimpiä ohjelmistoja ja teknologioita. Esimerkiksi juuri aloitetussa ABB:n projektissa suunnitelmaa tutkittiin jo ensimmäisessä palaverissa virtuaalilaseilla. Sähkö- mekaniikka- ja robotiikkasuunnittelussa on otettu tänäkin vuonna uusia ohjelmistoja käyttöön.

Uusia asiakkuuksia on avautunut sekä kotimaassa että ulkomailla, erityisesti Baltian maissa. On mukava huomata, että automaatio-osaamistamme arvostetaan myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Kumppanuussuhteet syvenevät

Olemme kiitollisia siitä, että saamme tehdä töitä alan huippuosaajien kanssa. Yhteistyö partnereidemme kanssa on sujunut tänä vuonna mallikkaasti.

Saimme keväällä Cognexin PSI-statuksen, jonka kautta yhteistyö Cognexin kanssa on syventynyt. Asiakkuuksien ja uusien liidien lisäksi osaamisemme konenäköjärjestelmistä on kasvanut. Myös yhteistyö Cajo Technologiesin kanssa on ollut tiivistä. Koska toimimme Cajon kanssa läheisessä suhteessa, saamme laitteista kaikki ominaisuudet irti ja voimme tarjota asiakkaillemme parhaita lasermerkintäjärjestelmiä. Tällä hetkellä yhteistyöprojekteja on useita ja odotukset ensi vuodelle ovat korkealla.

Historian suurin myynti

Co-Automationin ja Algol Technincsin yhdistymisen myötä odotamme tulevaa vuotta innolla. Tiedossa on mielenkiintoisia tarjousprojekteja, ja asiakkaiden tarpeet automaatiotoimittajalle näyttävät edelleen kasvavan. Muun muassa Vaasan alueella on alkamassa mielenkiintoisia tuotannon laajennusprojekteja.

Olemme saavuttaneet tänä vuonna yrityksen historian suurimman myynnin ja uskomme, että ennätystä päästään rikkomaan heti ensi vuonna. Kiitämme asiakkaitamme luottamuksesta ja siitä, että meidät on kutsuttu mukaan erilaisiin hankkeisiin ja niiden suunnitteluun.

Toivotamme yhdessä hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja henkilöstöllemme!

 

Teemu Rantala
Myyntijohtaja

 

joulupukki
Takaisin Ajankohtaista sivulle