Ajankohtaista

17.04.2018

Teemu Rantala Co-Automationin myyntijohtajaksi – 20 vuoden työkokemus ABB:n robottiyksikössä

Co-Automationin uusi myyntijohtaja on Teemu Rantala. Rantalalla on 20 vuoden kokemus ABB:n robottiyksikössä, jossa hän on vastannut muun muassa robotti- ja automaatioratkaisujen suunnittelusta, käyttöönotosta sekä robottien, ohjelmistojen ja järjestelmien tuotemyynnistä.

Rantala aloittaa Co-Automationilla toukokuun alussa ja hänestä tulee osa automaatio-, robotiikka ja konenäköratkaisujen myyntitiimejä. Rantalalla on kyltymätön kiinnostus uusia teknisiä ratkaisuja ja niiden soveltamista kohtaan. Hän on toiminut viime vuodet myyntityötehtäviensä lisäksi myös YuMi-yhteistyörobotin tuotepäällikkönä Suomessa sen soveltamisessa Suomen markkinoille.


Pieni pohdiskelu synnyttää merkittäviä taloudellisia etuja

Pohjimmiltaan Rantalan intohimo on kuitenkin auttaminen. Hän toimii mielellään erilaisten ihmisten kanssa ja pohtii, mikä ratkaisu sopii parhaiten juuri kyseisen yrityksen tarpeisiin. Hänellä on paljon kokemusta erilaisista teollisuusympäristöistä.

– Etsin mielelläni kulmia, joita voisi oikaista ja kehittää. Usein pieni muutos robotin liikerataan tai odotusasemaan tuo huomattavaa kapasiteetin kasvua. Pohdin usein silmät innosta kiiluen robottien paikkoja ja kuljettimien suuntia. Joskus huomaan keskustelevani tehdaspäällikön kanssa koko tehtaan pyöräyttämisestä toiseen asentoon, Rantala kertoo.

 

Co-Automation teki vaikutuksen

Co-Automationilla Rantala haluaa päästä tarjoamaan asiakkaille robottiratkaisujen lisäksi laajempia kokonaisuuksia.

–Olen tehnyt jo pitkään yhteistyötä Co-Automationin kanssa. Ihailen heidän rohkeuttaan ja kykyään tehdä uusia innovaatioita, sillä he miettivät asiat aivan eri tavalla kuin muut. On hienoa päästä tarjoamaan asiakkaille uusia sovelluksia tuotantoon, eikä "kuten ne on aina tehty". Myös Algol Technicsin omistajuus tuo uusia mahdollisuuksia.

Rantala aikoo ottaa Co-Automationilla käyttöön uusia työkaluja myyntiprosessiin. Tämä varmistaa asiakkaalle entistä täsmällisemmät tarjoukset entistä nopeammin. Rantala aikoo myös panostaa myyntitiimin koulutukseen ja uskoo saavansa itsekin uutta tietoa Co-Automationin henkilöstöltä. Kun ihmisten osaamiset yhdistetään, asiakas saa parasta mahdollista palvelua.

– Mielestäni Co-Automationilla on isot kasvumahdollisuudet, sillä sen robotiikkaosaaminen on yksi maailman parhaimmista. Tällä hetkellä robotiikka ja automaatio ottavat suuria askeleita erityisesti virtuaalisessa käyttöönotossa, langattomissa kommunikaatioratkaisuissa, eri laitteiden verkottumisessa sekä yhteistyö- ja mobiilirobotiikassa.

 

Teemun tavoittaa seuraavista yhteystiedoista:

Teemu Rantala

Myyntijohtaja

teemu.rantala@co-automation.fi

+35840 551 5697

 

TeemuRantalapieni
Takaisin Ajankohtaista sivulle