Ajankohtaista

25.10.2018

Robottisolu käyttöön tuotantolinjalle ilman ohjelmointia? vastaus on Co-MAC

Suomessa kehitetty Co-MAC tuo lisätehoa kokoonpanolinjalle. Co-MAC lukee esimerkiksi ruuvauskoordinaatit suoraan CAD-piirrustuksesta ilman erillistä ohjelmointia.

Samoin uusien tuotteiden työkiertojen luonti tapahtuu suoraan käyttöliittymästä ilman erillistä logiikka- ja robottiohjelmointia. Sovelluskohteita ovat erityisesti kokoonpano, ruuvaus, liimaus sekä tuotteiden tarkastus ja merkintä.


Co-MAC tarjoaa joustavan rajapinnan erilaisten komponenttien syöttölaitteille. Co-MAC -soluun voidaan liittyä ethernet/IP ja I/O – rajapinnan kautta ja se voidaan tarvittaessa varustaa palettiradalla tai muilla kuljettimilla. Co-MACia on myyty ympäri maailmaa ja Suomessa sitä käytetään mm. erilaisissa kokoonpanotehtävissä ja elektroniikkateollisuudessa. Lue lisää Co-MACista tästä.


Samalla mallilla toimii myös tuotteiden tarkastukseen ja laadunvalvontaan suunniteltu Co-Inspect. Se lukee tarkastusta varten tarvittavat tiedot suoraan ulkoisesta järjestelmästä ja suorittaa tuotteiden laatutarkastuksen linjalla itsenäisesti ja väsymättä.

Katso video Co-MACista:

https://www.youtube.com/watch?v=U2xNXaXvgZA&feature=youtu.be

 

Takaisin Ajankohtaista sivulle