Ajankohtaista

18.04.2018

PSI-status takaa Co-Automationin asiakkaille maailman parhaimman konenäköosaamisen

Co-Automationin tavoitteena on olla tulevaisuudessa yksi maailman merkittävimmistä konenäköautomaatiojärjestelmien toimittajista. Cognexin myöntämä PSI-status (Partner System Integrator) todistaa, että Co-Automationin tietotaito on oikealla tasolla. Status on osoitus siitä, että Co-Automation on hoitanut projektit onnistuneesti ja rekrytoinut konenäköasiantuntijoita, joilla on uusin osaaminen eri teknologioista ja laitteista.

– Co-Automation on kehittynyt vuosien varrella merkittäväksi konenäköintegraattoriksi. Vuosien kokemus, onnistuneet projektit ja konenäkötoimitukset mahdollistivat PSI-statuksen saamisen. Konenäköosaajien määrä on Co-Automationilla koko ajan kasvussa ja siihen panostaminen on osa yrityksemme strategiaa, Co-Automationin myyntipäällikkö Tommi Naukkarinen kertoo.

 

Uusia innovaatioita laaduntarkastukseen

Co-Automation on käyttänyt jo vuosia Cognexin kameroita robottisolujen paikoitusratkaisuissa ja laaduntarkistuksessa. PSI-status tiivistää yhteistyötä entisestään.

Co-Automationin konenäköosaajat keskustelevat nyt suoraan Cognexin asiantuntijoiden kanssa, joten Co-Automationin asiakkaat saavat maailman parhaimman konenäköosaamisen käyttöönsä. Yhteistyön ansiosta asiakkaat saavat myös uusia ratkaisuja laaduntarkistukseen.

– Kehitämme jatkuvasti ainutlaatuisia teollisuuden automaatioratkaisuja, joissa käytämme Cognexin tuotteita. Uusista innovaatioista hyötyvät niin asiakkaamme kuin Cognexkin. Kun yhdistämme osaamisemme, voimme tarjota loppuasiakkaille laitteita, joiden avulla laaduntarkistus on yhä luotettavampaa ja nopeampaa, Naukkarinen sanoo.

Co-Automationin henkilöstö osallistuu jatkuvasti Cognexin järjestämiin koulutuksiin, joten Co-Automationin asiakkaat saavat aina uusinta tietoa.

 

Kuvassa Konenäköasiantuntija Mika Saarinen.

PSI pieni
Takaisin Ajankohtaista sivulle